Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Subotica Work and Travel kancelarija

Hmmm, pa da počnemo… Bila jednom jedna Experience kancelarija na severu Vojvodine, tačnije Subotica Work and Travel. Diplomirani ekonomista Luka Bećarević i studentkinja Ernesztina Hatala su svakodnevno dočekivali studente 9-16h i prenosili svoja iskustva iz Amerike (još uvek su tu😂)
btf

Subotica Work and Travel

Kancelarija u Subotici je prva osnovana na ovim područjima, a ujedno i trenutno naša jedina u ovom gradu. Subotica Work and Travel je poslala preko 300 studenata. Rođendan kancelarije slave 24.10. zato se tog dana nazdravlja sa studentima!😂 Ovog oktobra, nakon povratka jednog od učesnika programa, Experience je posato još iskusniji, te im se priključila nova koleginica Ernesztina Hatala. Za razliku od Novog Sada, Subotica Work and Travel office je oslabio 15kg za ove 4 sezone u Americi.😅

385 dana na programu

Subotica Work and Travel 1
Luka u Los Angeles-u 2015.

Četiri puta su bili na programu. Konkretno Luka je čitavu godinu i 20 dana proveo na Work and Travel-u ili ti 385 dana:

– Tri puta sam učestvovao na programu. Dva puta je to bio Lake Placid i jednom na Nantucketu. Prvi put se prijavljujem na program novembra 2013, a od oktobra 2014. se družim sa studentima u Experience-u – priča Luka.

Najvažnije je koliko želiš 💘

Ernesztina Hatala, koja je ostvarila svoj san i leto provela u državi California, gradu San Francisku, se nakon programa priključila Experience-u u Subotici. Ernesztina je prošla kroz Work and Travel golgotu. 😱 Prvo nije dobila vizu na viziranju, ali njena želja je bila jača od SVIH prepreka te je sa bolje naoružanim transkriptom OPET otišla na viziranje i DOBILA VIZU:
– Problem mi nije predstavljalo ni što ću leto provesti sa 8 cimerki, važno je da sam stigla na željenu destinaciju. Desilo mi se i to da su mi ukrali ranac sa svim dokumentima, i potrošili hiljadarku (i to ne ovu našu), a s druge strane me je to naučilo mnogim stvarima i provela sam najbolje leto u životu! Rado bih ponovila sve! – ističe Ernesztina.
Work and Travel 2
Ernesztina u San Francisco-u 2018.

Work and Travel pozicije i lokacije

Svi poslovi koje su radili su u sklopu hotela, restorana ili marketa. Oni su obuhvatali pozicije kao što su dishwasher, prepcook, cook, houskeeping, barback, busser, server, sales… Stekli su bogato iskustvo koje detaljno prenose studentima.
Obišli su Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, Grand Canon, Yosemit park, New York, Boston, plus milion manjih gradova…

Saradnja sa fakultetima

U družbi su sa svim visokoškolskim ustanovama: Ekonomski fakultet, Građevinski fakultet, Viša tehnička, Viša pedagoška, Viša pedagoška na mađarskom jeziku… ,,Mi smo u stvari monopolisti u Subotici” 🤣
Često skoknu do Zrenjanina da se druže sa studentima na Tehničkom Fakultetu Mihajlo Pupin kao i na Višoj tehničkoj školi, pa polako ali sigurno puštaju korenje i tamo!
Generalno uvek su imali malo veću prolaznost od drugih kancelarija, a zanimljiv podatak je da su 2016. imali prolaznost 100% što je bilo iznenađujuće.

Promenjena adresa!

Od ove godine subotičanska kancelarija se nalazi na adresi Korzo 7! Uvek daju maksimum da njihovi studenti budu zadovolnji! Imaju pravi drugarski odnos koji traje i nakon programa, a vole i sa roditeljima da ćaskaju, tako da ih slobodno povedite! Od ove godine imaju i WALL OF FAMOUS u kancelariji – nikad se ne zna, možda baš neko ko čita blog sledeće godine dobije svoje mesto na zidu. ☺️ Pratimo se na Instagramu!

Wall of Famous
Adresa: Korzo 7/b
Kontakt: 0604443452

Komentari su zatvoreni

close icon