Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Work and Travel Nemačka Putuj i rasti

Sve prednosti sticanja radnog iskustva u inostranstvu, istraživanja drugačije kulture i usavršavanja stranog jezika dostupne su ti na samo par sati od kuće. Nemačka nudi sjajne uslove za vredne studente!

Work and Travel Nemacka

Work and Travel Nemačka

Uslovi Učešća

Kapica

Redovno studiraš ili si apsolvent

Zastava

Poznavanje engleskog ili nemačkog jezika

Zastava

Imaš srpsko državaljanstvo, ili jedne od zemalja zapadnog Balkana

covek ikonica

18 - 35 godina

Opis Programa

Stojiš nasmešen na pultu i pozdravljaš nove goste koji su tek stigli u zabavni park. Ono što ti se najviše sviđa u ovom poslu je šarena mešavina nacionalnosti s kojom se srećeš svaki dan. Vaši gosti su Portugalci, Britanci, Japanci, Francuzi… Nakon napornoga radnog dana izlaziš na piće u bar sa svojim najdražim kolegom iz Poljske, a za šankom vas poslužuje prijateljica koja je došla sa tobom na program. I ona je pomalo umorna, ali zadovoljna. Jedete Weißwurst, pijete veliku kriglu Augustinera i dogovarate svo troje prvi slobodan vikend izlet do Stutgarta.

Pre samo nekoliko meseci nisi mogao ni zamisliti da u jednom danu napraviš ovoliko posla, ali sada si ponosan što si naučio puno novih stvari, samostalno zarađuješ i uživaš u svakom trenutku na svom poslu u Nemačkoj.

Zašto Nemačka? Radom i putovanjima poboljšaćeš nemački jezik, steći radno iskustvo, upoznati nemačku jednostavnost te sa sobom poneti sjajne utiske. Uz sve to papirologija i procedure dobijanja radne dozvole svedeni su na minimum.

Detalji Programa

Datumi programa

Program Work and Travel Nemačka se odigrava u trajanju od 90 dana, tokom letnje ili zimske pauze na fakultetu.

Cena programa

50% POPUSTA ZA PRIJAVE DO 30.11.
Cena programa: 350€
Prijava: 9.500RSD 4.750 RSD

Viza

Najbolje vesti sačuvali smo za kraj! Za program Work and Travel Nemačka NIJE POTREBNA VIZA – studenti po dobijanju poslovne ponude dobijaju radnu dozvolu bez odlaska na intervju u konzulat 🙂

Kako studenti kažu, ko pre radnoj ponudi, njihova je

Ako želiš među prvima da dobiješ informaciju o promocijama, akcijama i novim radnim ponudama, ostavi svoj email i povremeno ćemo ti poslati novosti. (obećavamo nećemo spamovati)

    Pogledaj i druge programe iz naše ponude

    close icon