Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Naši programi

Work and travel USA

Work And Travel USA

Garantovano najbolji, najnezavisniji i najzabavniji način da upoznaš Sjedinjene Države je Work and Travel program! Već i naziv programa sugeriše da je reč o radu i putovanju po Americi.
Work and Travel Nemacka

Work and Travel Nemačka

Sve prednosti sticanja radnog iskustva u inostranstvu, istraživanja drugačije kulture i usavršavanja stranog jezika dostupne su ti na samo par sati od kuće. Nemačka nudi sjajne uslove za vredne studente!
Experience Work and Travel

Work and Study Kanada

Kanada pruža toplu dobrodošlicu iseljenicima, koji pre svega treba da prođu kanadski obrazovni sistem kako bi stvorili priliku za trajni ostanak u zemlji. Work and Study Kanada program nudi niz jedinstveih prednosti koje ćemo vam izdvojiti
Students intership training in usa

Stručna Praksa u Americi – J-1 Internship USA

Stručna praksa u Americi je tvoj ulazak u svet ozbiljnih kompanija. Steći radno iskustvo bez prethodnog radnog iskustva je “kvaka 22” koju možeš da premostiš stručnom praksom na najkompetivnijem tržištu na svetu.
Bejbisiterka sa detetom

AU PAIR – bejbisiting u Americi

Kao „stariji brat/starija sestra“ postaćeš deo američke porodice, što će ti pružiti nezamenljiv uvid u njihov stil života i porodične vrednosti. Perspektiva koju ćeš steći kroz čuvanje dece kreiraće najlepše uspomene na život i rad u Americi.

Teach in USA

Garantovano najbolji, najnezavisniji i najzabavniji način da upoznaš Sjedinjene Države je Work and Travel program! Već i naziv programa sugeriše da je reč o radu i putovanju po Americi.
uciteljica u kini sa decom

Teach in China

“Teach in USA” program više je od sjajne prilike za posao u inostranstvu. Ako želiš da 5 godina živiš u Americi radeći jedan od najlepših poslova na svetu, za koji ćeš imati jednaka primanja i benefite kao lokalni nastavnici, dok istovremeno otkrivaš strancima lepotu sopstvene kulture i običaje - “Teach in USA” program je naš najbolji program za tebe!
close icon