Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Ko smo MI

experience-logo

Dragi naši,
Dozvolite nam da Vam se predstavimo. Naše iskustvo je počelo 2005. godine, kada smo učestvovali u programu studentske razmene Work & Travel USA. Te godine rodila se ideja o Experience-u, kao rezultat vizije i strasti dvojice prijatelja koji su svoja iskustva hteli preneti drugima i pomoći im da iskuse život, rad, multikulturalnost, samostalnost i odgovornost u drugačijoj sredini. Danas, uz inicijalni program Work & Travel USA, pružamo mladima i mogućnost stručnog usavršavanja kroz programe Internship i Training USA kao i kroz programe rada i studiranja u inostranstvu.

Izrasli smo u jednu od vodećih regionalnih agencija s hiljadama zadovoljnih korisnika koji su postali prijatelji i saradnici naše agencije, što nas čini jako ponosnima! Naš fundamentalni cilj i misija je pružiti podršku svima vama koji tražite odgovarajuće radno iskustvo u inostranstvu, stručnu praksu ili program kako biste učili, upoznali nove i drugačije mogućnosti i konačno, iskoristili ih za lični i profesionalni razvoj.

Zašto Experience?

Pronaći i odabrati dobru agenciju, kao partnera na vašem putu, zasigurno predstavlja izazov za koji je neophodno znanje. Mi smo tu da vam pomognemo! Naš tim čini 30 saradnika iz različitih oblasti, sa bogatim iskustvom. U višegodišnjem poslovanju ostvarili smo brojne saradnje i kreirali programe koji proces vašeg usavršavanja čini jednostavnim, a vaše ciljeve ostvarivim. U tom procesu pomažemo Vam da se usresredite na planiranje karijere ili iskustva, čemu prethodi odabir najboljeg programa, lokacije i poslodavca (ili porodice) u skladu sa ličnim interesima i vrednostima. Pritom nam je važno da vas upoznamo kako bismo vam pružili najbolju uslugu!

Sve nas je okupila ista ideja i potreba – upoznati sebe i svet oko sebe. Svaki član našeg tima prepoznao je i iskoristio svoju priliku i upustio se u svoju avanturu. Vreme je za vaše odluke…

Svet čeka na vas!

Vaš Experience tim

Work & Travel najpopularnije destinacije

close icon