Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Teach in USA

Ovo je tvoja šansa da živiš u Americi, inspirišeš mnoge da saznaju više o tvom kulturnom nasleđu i konačno budeš sa druge strane nastavničke klupe.

“Teach in USA” program više je od sjajne prilike za posao u inostranstvu. Ako želiš da 5 godina živiš u Americi radeći jedan od najlepših poslova na svetu, za koji ćeš imati jednaka primanja i benefite kao lokalni nastavnici, dok istovremeno otkrivaš strancima lepotu sopstvene kulture i običaje – “Teach in USA” program je naš najbolji program za tebe!

Kome je program namenjen?

Program je namenjen svima koji žele da predaju u osnovnoj ili srednjoj školi, u trajanju od 1 do 5 godina. Program je namenjen i onima koji se ne odvajaju tako lako od svojih najbližih. Ukoliko si u braku, supružnik i deca idu sa tobom – partner čak dobija i otvorenu radnu dozvolu a deca pravo boravka u USA. Program je namenjen i onima koje troškovi drugih programa odrvaćaju od relokacije – i to jer je POTPUNO BESPLATAN. Sve troškove snosi škola koja te zapošljava, uz obećanu godišnju platu od 40.000 – 60.000 USD.

Teach in USA

Uslovi Učešća

Kapica

Ovo je tvoja šansa da živiš u Americi, inspirišeš mnoge da saznaju više o tvom kulturnom nasleđu i konačno budeš sa druge strane nastavničke klupe. “Teach in USA” program više je od sjajne prilike za posao u inostranstvu. Ako želiš da 5 godina živiš u Americi radeći jedan od najlepših poslova na svetu, za koji ćeš imati jednaka primanja i benefite kao lokalni nastavnici, dok istovremeno otkrivaš strancima lepotu sopstvene kulture i običaje - “Teach in USA” program je naš najbolji program za tebe! Kome je program namenjen? Program je namenjen svima koji žele da predaju u osnovnoj ili srednjoj školi, u trajanju od 1 do 5 godina. Program je namenjen i onima koji se ne odvajaju tako lako od svojih najbližih. Ukoliko si u braku, supružnik i deca idu sa tobom - partner čak dobija i otvorenu radnu dozvolu a deca pravo boravka u USA. Program je namenjen i onima koje troškovi drugih programa odrvaćaju od relokacije - i to jer je POTPUNO BESPLATAN. Sve troškove snosi škola koja te zapošljava, uz obećanu godišnju platu od 40.000 - 60.000 USD.

Knjigica

Napredno znanje pisanog i govornog engleskog jezika.

Oblacic

Morate zadovoljiti i zahteve za sertifikaciju savezne države u kojoj ćete raditi.

Dolar

Radno iskustvo kao full time nastavnik ili predavač, ne kraće od 2 godine.

Zastava

Prolazak provere kredencijala odnosno verodostojnosti priloženih informacija od strane Američke agencije.

Opis Programa

Ako imate “nastavničku crtu” u sebi i zainteresovani ste za višegodišnji život i rad u Sjedinjenim Državama, a da pri tome od svoje profesije očekujete i više zabave i uzbuđenja – ovo je pravi program za vas!

Program nudi sticanje potpuno nove perspektive o obrazovanju i savremenog predavačkog iskustva. Istražite dubine novih kultura, prilagodite se dinamičnim susretima sa strancima i ujedno redefinišite vaš pristup nastavi i mentorstvu.

Cilj programa je integracija u potpuno drugačiji školski sistem tokom tri školske godine, izučavanje kulturoloških i profesionalnih razlika izbliza i na taj način sticanje interkulturalnih iskustava i kompetencija. To su ujedno i najvažnije vrednosti koje razvijeni školski sistemi širom sveta traže od savremenog nastavnika za 21. vek. “Teach in USA” je brza traka do tog stadijuma u karijeri!

Ujedno, postaćete ambasador svoje zemlje u Americi i podstaći ćete interesovanje američkih učenika i nove školske zajednice za matičnu zemlju, tradiciju, jezik i običaje. Mogućnosti i prednosti ovoga programa su mnogostruke ̶ od profesionalnog usavršavanja, redovne američke plate, mogućnosti odlaska sa porodicom, šanse da se i supružnik zaposli, kao i da vaša deca nastave školovanje u Sjedinjenim Državama.

Postani uzor i mentor. Inspiriši ljubav, zajedništvo i razumevanje, radeći posao koji voliš.

Detalji Programa

Benefiti

Bićete plaćeni jednako kao i vaše američke kolege iz škole. Ukoliko imate porodicu, ne treba da brinete o kvalitetu njihovog života u Americi – supružnik se može legalno zaposliti, a deca nastaviti školovanje. Zdravstveno osiguranje je obezbeđeno i uključeno u poslovnu ponudu.

Kako studenti kažu, ko pre radnoj ponudi, njihova je

Ako želiš među prvima da dobiješ informaciju o promocijama, akcijama i novim radnim ponudama, ostavi svoj email i povremeno ćemo ti poslati novosti. (obećavamo nećemo spamovati)

    Pogledaj i druge programe iz naše ponude

    close icon