Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Putovanja tokom trajanja radnog dela Work and Travel programa

Razmišljaj već sada o putovanjima jer preletiš okean, pa šteta bi bilo ne prošetati ulicama Njujorka, Filadelfije ili Vašingtona, ne obići neki nacionalni park, ne kupati se na što više plaža i ne istražiti okolinu mesta u kome provodiš leto. Nemoj sve ovo planirati samo za kraj, jer veruj nam, moguće je ići na putovanja tokom trajanja radnog dela Work and Travel programa.

Neki još nisu ni otišli na program, a mnogi se još privikavaju na Ameriku, na drugu vremensku zonu, nezavisnost, nove ljude, okruženje i posao. Od svih tih novina može se zavrteti u glavi i ko će sad još misliti na putovanja i planirati izlete?!? Ipak, leto će proleteto zato krenite odmah po dolasku da otkrivate Ameriku.

Ovo je naš predlog putovanja tokom trajanja radnog dela Work and Travel programa

  • Prvih dana po dolasku istražujte mesto u kome ćete provesti leto. Verovatno ste još kod kuće pogledali koje su glavne znamenitosti mesta, sada je vreme da obiđete barem ona koja su vam u blizini.
  • Posle par dana od dolaska već počinje posao, a jeste li proverili kada je prvi day off? Možete ga iskoristiti da odete do one plaže na drugom kraju mesta, da posetite muzej ili imanje u okolini za koje ste čuli da je must see.

Savet – nemojte se forsirati da svaki slobodan dan provedete u nekoj novoj avanturi, nekad je potrebno i odmoriti se i naspavati.

Savet – nemojte svaki slobodan dan provesti u punjenu baterija. Vreme ide svojim tempom i to galopirajućim.

Znamo da su ovo potpuno kontradiktorni saveti, ali moramo tako kako bismo pokrili one ekstreme koje mesto ne drži, ali i one koji bi samo da se naspavaju. Umerene nemamo šta da posavetujemo, samo nastavljamo sa predlozima.

Samostalna putovanja

Kada se sakupi dobra ekipa I samoorganizacija može biti odlična opcija. Napravite listu želja, okviran plan, uskladite rasporede I krenete – plaže, tipični američki gradići, susedna ostrva, zabavni parkovi, hajking do obližnjih vrhova… A I veliki gradovi su na malo volje I par sati vožnje mnogima.

  • Ocean City – Washington 3 sata vožnje
  • Wildwood – Philadelphia 1.5 sat vožnje
  • Cape Code – Boston 1.5 sati
  • Wisconsin Dells – Chicago 3.5 sati

Organizovana putovanja

Za one koji ipak više vole da neko drugi o svemu misli, AllFriends organizuje sjajna putovanja.

  • Ko je za BBQ? Roštiljanje na plaži Assateague ostrva je već 25 jun. Cape Henlopen State Park BBQ je u dva termina tokom jula.
  • Adrenalinska avantura je u Six Flags zabavnom parku. Polazak je 12. Avgusta.
  • Big City ture su tokom jula, avgusta i početkom septembra I obuhvataju četiri putovanja – New York, Washington, Philadelphia & Atlantic City, Chicago. Šta ćete izabrati? Jednu ili možda I sve četiri ture?

Koliko god sada daleko izgledao kraj leta, proleteće. Zato, organizuja I akcija iskoristi najbolje što možeš radni deo Work and Travel programa, radi ali i putuj barem po malo, a velike ture ostaju za kraj kao nagrada za radno leto.

Putovanja na kraju radnog dela Work and Travel programa

I tu AllFriends ekipa ima spreman plan i program. Roadtrip do Nijagare, 10 dana u Meksiku ili California Dreaming.

Imamo dobru vest za vas, ukoliko rezervišete svoje mesto za putovanje u Kaliforniju do 15 juna imate popust na cenu programa u iznosu od 50$.

Ako se razmišljate, pročitajte kako su prošli naši Work and travel student na putovanju Zapadnom obalom.

Ako se odlučite da ovog leta putujete organizovano kontaktirajte AllFriends i nema greške.

 

Kada leto prođe ostaju su prijateljstva i uspomene na najlepše leto studentskih dana. Zato pronađi vreme i za putovanja tokom trajanja radnog dela Work and Travel programa. Putuj i kada prestaneš sa poslom. Putuj i druži se. Stvaraj uspomene!

Komentari su zatvoreni

close icon