Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Želiš da otputuješ a nisi dobio vizu?

Ovo je za sve one koji su toliko nade uložili u Work and Travel program. Svi oni koji su sebe već videli tamo. Svi oni koji su već smislili i gde će pare potrošiti. Takođe i isti ti koji su dobili odbijenicu u američkoj ambasadi.

Tolika hajka oko te Amerike. Drž – ne daj. Prikupi dokumenta, novac i nađi volje i strpljenja. Još samo to viziranje da dođe, prođe… ,,Sorry you are not qualified!” Wait…WHAT!? Zašto meni Bože!?

Kad se jedna vrata zatvore – druga se otvore

Već si bio/la spreman/a da otputuješ i malte ne sa već spakovanim koferima dočekao/la viziranje. Mi imamo ideju gde da produžiš sa istim tim spakovanim koferima i narihtanom svešću na avanturu. Nemačka, Francuska, Kanada ili pak Internship u famoznoj Americi. Biraj.

Ovo su opcije i mogućnosti da sebi ipak prirediš nezaboravno iskustvo. Experience the world.

Program bez viziranja!?

Odlazak u Nemačku i Francusku BEZ VIZIRANJA. Da, to je zaista moguće jer smo mi ipak zemlja u Evropi. Provedeš 3 meseca u jednoj od ove dve zemlje i uživaš u čarima ove kulturne razmene. Opcije su neograničene jer nam je zaista dugačak spisak gradova u koje sve možeš otići. Tip poslova je isto sezonski (u oblasti ugostiteljstva) gde imaš mogućnost da zaradiš lep džeparac.

Koji nivo jezika mi je potreban?

Nivo jezika potreban za program u Nemačkoj je samo A2, a za program u Francuskoj B1 što isto ne predstavlja naučnu fantastiku ako si već poznavaoc istog. Pročitaj detalje klikom na link i sve što te zanima pitaj, VIČI! Samo nemoj bubne opne da probijaš. 😂

Studiram i radim u struci

Kanada je otvorila vrata za nove useljenike koji pre svega trebaju da prođu kanadski obrazovni sistem kako bi stvorili priliku za trajni ostanak u zemlji.

Poenta ovog programa je da studiraš i radiš u svojoj struci od godinu dana pa naviše. Prvu polovinu programa studiraš, dok drugu samo radiš. Studiranje je u oblasti ugostiteljstva i biznisa te je potrebno da tvoja srednja škola ili fakultet imaju neke veze sa tim.

Program jeste dosta skuplji od ostalih upravo zbog cene samog koledža. Zapravo ovo je jedan od jeftinijih koledža u Kanadi koji obezbeđuje sertifikat sa kojim ćeš zvanično moći da radiš i napreduješ u struci. Sve ti je obezbeđeno. Detalje pročitaj na Usavršavaj se, radi i živi u Kanadi.

Pri kraju si studija i hoćeš da se usavršavaš?

Sigurno si već čuo/la za program Internship u Americi. Poenta ovog programa je da prođeš kroz sve poslovne pozicije jedne institucije koja je u oblasti tvoje struke. On traje od 12 do 18 meseci, u zavisnosti koju opciju odabereš. Za one koji imaju samo srednju školu postoji nešto slično – Training program.

Koje oblasti stručnog usavršavanja postoje?

Hotelijerstvo, turizam i gastronomija su u fokusu. Ukoliko je tvoja struka nekog drugog tipa, imaš mogućnost za Self program gde sam pronalaziš akreditovanu firmu.
Sve o uslovima i proceduri za Internship i Training program pročitaj na našem sajtu ili bolje dođi uživo da se isćaskamo.

Novi Sad, Radnička 16 – Stan 2
Telefon: 021-310-1510

Beograd, Smiljanićeva 3 – Stan 4
Telefon: 011-3444-661

Subotica, Korzo 7/b
Telefon: 060-444-3452

Komentari su zatvoreni

close icon