Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Work and Travel Beograd kancelarija

WELCOME to Belgrade Experience! Mi smo ekipa Work and Travel Beograd koja je iskusila sve čari dotične kulturne studentske razmene! Naša parola je ,,Work hard, travel harder!”.

Work and Travel Beograd 2
Tijanino umetničko delo

Naša kancelarija broji fantastičnih 6 (iako nas na crtežu ima 5, Filip nije hteo da se slika 😆):

  • Tijana Jovin
  • Milana Kordić
  • Kristina Dragićević
  • Jovica Škorić
  • Đorđe Zdravković
  • Filip Obradović

Gde ima, tu i preliva!

Ovde je atmosfera malo drugačija. Ne znamo je l’ to što nam je kancelarija manja pa pozitivna energija preliva i preko prozora ili što se međusobno tako dobro slažemo. 😂

Svi su bili na programu više puta. Kristina je išla na Block Island, Tijana u Wisconsin Dells, a Jovica i Đorđe u Washington i to kao spasioci na bazenima. Spašavaju nas i u kancelariji, ali od dosade. 😄 Rekorder kog niko ne može da dosegne je definitivno spasitelj Jovica koji je bio preko 10 puta u Americi. 😱 Pročitaj i zašto se prijaviti na Work and Travel program.

Work and Travel Beograd 2
Kad je Filip hteo da se slika…

Kad pravimo balans između jela i treniranja

U blizini nam je Mek i neke od najboljih pekara u gradu pa smo svakog dana u iskušenju… no, trudimo se da se hranimo zdravo, JEDEMO BUREK, pijemo litar kafe dnevno, a voda… pa imamo vodomat tu negde u kancelariji 😅 Još nam studenti staaaalno donose slatkiše, nemamo gde da ih držimo, time smo primorani da ih jedemo svaki dan. Kao i svakog ponedeljka odlučujemo da ne jedemo slatko, a kriza nastupa tu oko pola 12 – 12, pa se dnevna količina šećera mora uneti.

Trudimo se da sagorimo sve kalorije koje tokom dana unesemo, tako da u slobodno vreme Tijana trenira Tae Bo, Kristina vozi rolere, Filip prođe nekad pored teretane, a Milana je super mama i verujemo da su njeni treninzi najteži. Čak smo išli zajedno na Fruškogorski maraton 2016. od 17 km, pocrkali svi, niko na pos’o nije otišao.

Work and Travel Beograd
Fruškogorski maraton

U našoj kancelariji…

Veeeliki smo ljubitelji životinja i totalno smo pet friendly! Ne znam jesmo li jednom ,,lajali” pa se student zbunio kad je ušao u kancelariju i zaključao vrata 🤣

Filip ume ponekad da zakasni, nekih 5 dana u nedelji – što i nije tako strašno. Zato dozvoljavamo studentima da se iživljavaju nad njim hahaha… Kad padnete ispit, znate gde treba da dođete.

Uglavnom slušamo stranu muziku u kancelariji, ali kada direktori nisu tu umemo da zaigramo kolce, što, naravno – niko ne bi trebalo da im kaže. 🤫

Bavimo se humanitarnim radom, skupljamo čepove za pomoć bolesnoj deci, pa imaj to u vidu kad budeš svraćao do nas.

Nije da se hvalimo, ali možeš zaviriti u našu knjigu utisaka!

Informacije za Work and Travel Beograd možeš pronaći :

Nalazimo se blizu Slavije, na otprilike istoj udaljenosti kako od Medicinskog faksa sa jedne i Pravnog sa druge strane, a najviše studenata imamo sa Singidunuma, Više poslovne i Pravnog. Ovih dana organizujemo i OTVORENA VRATA, pa obavezno dođi!

Adresa : Smiljenićeva 3

Kontakt : 011/3444-661

Work and Travel Beograd is waiting for you! ⭐️

Komentari su zatvoreni

close icon