Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Mi smo ta ekipa

Došli smo sa različitih strana, različitih gradova i država. Neki su lepo asfaltom, a neki su pogrešno skrenuli kod Albukerkija i prošli putem kojim se ređe ide. Ovako ili onako, stigosmo na fruškogorski radni vikend.

Znamo da je snaga Experience-a u nama. U ekipi ljudi koji su u svojim studentskim danima bili na work & travel programu i ostali zauvek obeleženi tim iskustvom. Priča je milion, jer u Americi ima i smeha i suza i sve je to deo programa. A složni smo – sve bi ponov kada bi mogla da se vrate ta luda leta.

Ipak, sada je vreme da neko drugi krene na put (zavidimo vam često, da znate), a naš posao je da vam pomognemo da odete, da vas usmerimo, da vas umirimo i uverimo da će sve biti ok i da će na kraju leto na w&t programu biti najbolje iskustvo koje ste imali do sada.

Zato smo za vikend bili na Fruškoj Gori, da prođemo zajedno sve detalje ovogodišnjih ponuda i da se pripremimo za što bolji rad u narednom periodu. Naravno i da se družimo, proveselimo i nazdravimo novoj w&t sezoni! Jer MI SMO TA EKIPA…

Komentari su zatvoreni

close icon