Work and Travel Nemačka

Uslovi učešća:

requirement

Redovno studiraš ili si apsolvent

requirement

Imaš srpsko državaljanstvo, ili jedne od zemalja zapadnog Balkana

requirement

Poznavanje nemačkog jezika ti je na A2* nivou ili više
*određene pozicije mogu bez poznavanja Nemačkog jezika

requirement

18 - 35 godina

Opis programa

Stojiš nasmešen na pultu i pozdravljaš nove goste koji su tek stigli u zabavni park. Ono što ti se najviše sviđa u ovom poslu je šarena mešavina nacionalnosti s kojom se srećeš svaki dan. Vaši gosti su Portugalci, Britanci, Japanci, Francuzi... Nakon napornoga radnog dana izlaziš na piće u bar sa svojim najdražim kolegom iz Poljske, a za šankom vas poslužuje prijateljica koja je došla sa tobom na program. I ona je pomalo umorna, ali zadovoljna. Jedete Weißwurst, pijete veliku kriglu Augustinera i dogovarate svo troje prvi slobodan vikend izlet do Stutgarta.

Pre samo nekoliko meseci nisi mogao ni zamisliti da u jednom danu napraviš ovoliko posla, ali sada si ponosan što si naučio puno novih stvari, samostalno zarađuješ i uživaš u svakom trenutku na svom poslu u Nemačkoj.

Zašto Nemačka? Radom i putovanjima poboljšaćeš nemački jezik, steći radno iskustvo, upoznati nemačku jednostavnost te sa sobom poneti sjajne utiske. Uz sve to papirologija i procedure dobijanja radne dozvole svedeni su na minimum.

Detalji programa

Kako studenti kažu, ko pre radnoj ponudi, njihova je

Ako želiš među prvima da dobiješ informaciju o promocijama, akcijama i novim radnim ponudama, ostavi svoj email i povremeno ćemo ti poslati novosti. (obećavamo nećemo spamovati)

Pogledaj i druge programe iz naše ponude