Internship/Training USA

Uslovi učešća:

requirement

Posedovanje višeg srednjeg nivoa znanja engleskog jezika

requirement

21 - 30 godina

requirement

Internship program - studenti koji su pri kraju studija (apsolventi) ili -neposredno po završetku fakulteta, odnosno do 12 meseci od diplomiranja.

requirement

Training program - osobe koje su diplomirale pre više od 12 meseci i imaju minimum 1 godinu iskustva u struci; osobe koje imaju zavšenu barem srednju školu i minimum 5 godina radnog iskustva u struci u kojoj žele da se usavrše.

Opis programa

Mudra investicija i iskustvo koje menja život! Ovako bi se moglo sažeti ono što ti donose naši internship i trainig USA programi koji su namenjeni za sve one koji se žele ostvariti kao mladi profesionalaci i pojedinci u jednom od najkompetetivnijih svetskih tržišta.

Kada se opredeliš da prve korake u karijeri napraviš kao učesnik ovih programa, most u poslovni svet postaje ti iskustvo timskog rada, lične odgovornosti, odličnih komunikacijskih veština na engleskom jeziku i orijentacije prema postignućima. Sve to učiniće te kandidatom koji je neodoljiv budućim poslodavcima i poslovnim partnerima.

Programi stažiranja uključuju plan obuke tokom kojega ćeš kao polaznik steći najvažnija iskustva i veštine u poljima Front Desk, Food & Beverage ili Culinary. Svi programi dizajnirani su tako da te izlažu stvarnim iskustvima u profesionalnom okruženju što te priprema za uspešnu budućnost i osigurava najbolje šanse za izgradnju buduće karijere.

Za staž u SAD-u dve stvari su posebno važne ˗ trebaš stručno znanje kako pronaći odgovarajuće staž te znanje koja je viza potrebna i kako je možeš dobiti. Na sva ova i mnoga druga pitanja pronaći ćemo zajedničke odgovore, budući da sve programe stručnog usavršavanja organizujemo dugi niz godina u saradnji sa vodećim akreditovanim organizacijama i institucijama u Americi.

Upoznaj Sjedinjene Države i izgradi moćnu profesionalnu mrežu!

Detalji programa

TRAINING PROGRAM

osobe koje su diplomirale pre više od 12 meseci i imaju minimum 1 godinu iskustva u struci, ili
osobe koje imaju završenu barem srednju školu i minimum 5 godina radnog iskustva u struci u kojoj žele da se usavrše.

INTERNSHIP PROGRAM

Apsolventi
Studenti kojima je preostalo do 12 meseci od diplomiranja.

Kako studenti kažu, ko pre radnoj ponudi, njihova je

Ako želiš među prvima da dobiješ informaciju o promocijama, akcijama i novim radnim ponudama, ostavi svoj email i povremeno ćemo ti poslati novosti. (obećavamo nećemo spamovati)

Pogledaj i druge programe iz naše ponude