Oko tebe trči dvoje male dece nestrpljivo čekajući da im dodaš sveže pečene kekse. Daješ im kekse i sve što je potrebno da ih započnu ukrašavati. Padaš od smeha sa stolice kada posle nekoliko minuta vidiš šta su napravili. Krema je posvuda, keksi se ne vide od debelog sloja premaza, a deca bi trebala kupanje od “glave do pete”. Fotografišeš svaki momenat tog haosa i fotke kačiš na Instagram. Baš u trenutku kada su se roditelji vratili s posla, kolači su gotovi, a deca okupana! Iako je na početku sve delovalo kao nemoguća misija, svi zajedno sedite za stolom i ne prestajete se smejati današnjem danu dok im pokazuješ fotografije sa Instagrama. Evropski kolači prema receptu tvoje bake, oduševili su tvoju američku porodicu!

Ako voliš decu i planiraš pauzu kako bi se lično i profesionalno razvijala, onda je program Au Pair odlična prilika za tebe! Ovim programom dobijaš neprocenjivu priliku otkriti novu zemlju i postati samostalnija. Kao učesnica programa živećeš sa američkom porodicom godinu dana i brinu o njihovoj deci. Zauzvrat dobijaš smeštaj, hranu, nedeljnu platu, mogućnost putovanja po SAD-u i usavršavanje jezika na jednom od američkih koledža. Budi sigurna da će te porodica dočekati kao punopravnog člana i uključiti u sve aktivnosti, bilo da se radi o odlasku na američki fudbal, roštilj na jezeru, rođendansku zabavu, proslavu Dana zahvalnosti ili celodnevni izlet.

Svet čeka na tebe i zato nas kontaktiraj već danas!

AU PAIR - bejbisiting u Americi

Uslovi učešća:

requirement

Imaš završenu srednju školu

requirement

Poseduješ vozačku dozvolu B kategorije

requirement

Minimum 200 sati iskustva u radu sa decom

requirement

Poseduješ važeći pasoš

requirement

Posedovanje srednjeg znanja engleskog jezika

requirement

18 - 26 godina

requirement

Krasi te odgovornosti i želiš da radiš kao babysitter/ka u Americi

requirement

Fleksibilan način rada ti dobro leži

Opis programa

Prija ti kreativni posao, dobro se snalaziš sa klincima i želiš da provedeš godinu dana u Americi bez suviše troškova? Imamo pravi program za tebe!

Kao „stariji brat/starija sestra“ postaćeš deo američke porodice, što će ti pružiti nezamenljiv uvid u njihov stil života i porodične vrednosti. Perspektiva koju ćeš steći kroz čuvanje dece kreiraće najlepše uspomene na život i rad u Americi.

Pročitaj više

Detalji programa

CENA PROGRAMA UKLJUČUJE

Povratnu kartu za Ameriku
Zdravstveno osiguranje
Dokumenta potrebna za vizu
Podršku naših koordinatora tokom boravka u Americi
Podršku Experience tima 24h dnevno, 7 dana u nedelji

Kako studenti kažu, ko pre radnoj ponudi, njihova je

Ako želiš među prvima da dobiješ informaciju o promocijama, akcijama i novim radnim ponudama, ostavi svoj email i povremeno ćemo ti poslati novosti. (obećavamo nećemo spamovati)

Pogledaj i druge programe iz naše ponude