Work and Travel USA

Garantovano najbolji, najnezavisniji i najzabavniji način da upoznaš Sjedinjene Države je Work and Travel program! Već i naziv programa sugeriše da je reč o radu i putovanju po Americi.

Work and Travel Nemačka

Sve prednosti sticanja radnog iskustva u inostranstvu, istraživanja drugačije kulture i usavršavanja stranog jezika dostupne su ti na samo par sati od kuće. Nemačka nudi sjajne uslove za vredne studente!

Work and Travel Francuska

Imamo sjajne predloge kako da provedeš leto! Francuska je svetska odrednica kulture i umetnosti, otmene dekadencije, gastronomije i stila života. Upoznaj je putem Work and Travel Francuska programa krojenog za studente koji za vreme letnje pauze na fakultetu žele da je upoznaju iz prvog lica.

Work and Study Kanada

Kanada pruža toplu dobrodošlicu iseljenicima, koji pre svega treba da prođu kanadski obrazovni sistem kako bi stvorili priliku za trajni ostanak u zemlji. Work and Study Kanada program nudi niz jedinstveih prednosti koje ćemo vam izdvojiti

Internship/Training USA

Stručna praksa u Americi je tvoj ulazak u svet ozbiljnih kompanija. Steći radno iskustvo bez prethodnog radnog iskustva je “kvaka 22” koju možeš da premostiš stručnom praksom na najkompetivnijem tržištu na svetu.

AU PAIR - bejbisiting u Americi

Kao „stariji brat/starija sestra“ postaćeš deo američke porodice, što će ti pružiti nezamenljiv uvid u njihov stil života i porodične vrednosti. Perspektiva koju ćeš steći kroz čuvanje dece kreiraće najlepše uspomene na život i rad u Americi.

Teach in USA

“Teach in USA” program više je od sjajne prilike za posao u inostranstvu. Ako želiš da 5 godina živiš u Americi radeći jedan od najlepših poslova na svetu, za koji ćeš imati jednaka primanja i benefite kao lokalni nastavnici, dok istovremeno otkrivaš strancima lepotu sopstvene kulture i običaje - “Teach in USA” program je naš najbolji program za tebe!

Teach in China

Zamislite da stojite ispred starog budističkog hrama u Pekingu, nakon što ste izašli iz najsavremnije podzemne železnice na svetu. Ili naručujete hranu u tradicionalnom kineskom restoranu, nespretno se služeći štapićima za jelo uz potpuno novi sportski stadion. Ili pešačite Kineskim zidom dok ljudi oko vas najnovijim iPhonima fotografišu iskustvo koje se proživljava samo jednom uživotu. Odlučite li se na život i rad u Kini, dok predajete engleski jezik, Vaši dani biće satkani od neverovatnih i uzbudljivih iskustava!