Work and Travel USA

Garantovano najbolji, najnezavisniji i najzabavniji način da upoznaš Sjedinjene Države je Work and Travel program! Već i naziv programa sugeriše da je reč o radu i putovanju po Americi.

Work and Travel Nemačka

Sve prednosti sticanja radnog iskustva u inostranstvu, istraživanja drugačije kulture i usavršavanja stranog jezika dostupne su ti na samo par sati od kuće. Nemačka nudi sjajne uslove za vredne studente!

Work and Travel Francuska

Imamo sjajne predloge kako da provedeš leto! Francuska je svetska odrednica kulture i umetnosti, otmene dekadencije, gastronomije i stila života. Upoznaj je putem Work and Travel Francuska programa krojenog za studente koji za vreme letnje pauze na fakultetu žele da je upoznaju iz prvog lica.

Work and Study Kanada

Kanada pruža toplu dobrodošlicu iseljenicima, koji pre svega treba da prođu kanadski obrazovni sistem kako bi stvorili priliku za trajni ostanak u zemlji. Work and Study Kanada program nudi niz jedinstveih prednosti koje ćemo vam izdvojiti

Internship/Training USA

Stručna praksa u Americi je tvoj ulazak u svet ozbiljnih kompanija. Steći radno iskustvo bez prethodnog radnog iskustva je “kvaka 22” koju možeš da premostiš stručnom praksom na najkompetivnijem tržištu na svetu.

AU PAIR - bejbisiting u Americi

Kao „stariji brat/starija sestra“ postaćeš deo američke porodice, što će ti pružiti nezamenljiv uvid u njihov stil života i porodične vrednosti. Perspektiva koju ćeš steći kroz čuvanje dece kreiraće najlepše uspomene na život i rad u Americi.