Experience Logo

Studentski poslovi i rad u Americi 2019

Kroz program razmene studenata (Work & Travel USA), stručne prakse i stručnog usavršavanja (Internship USA) ili AU PAIR – bejbisiting u Americi, ostvari nezaboravno iskustvo radeći i putujući širom Amerike. Da, sve to možeš da ostvariš. Iskoristi svoje leto na pravi način!

Work and Travel USA

Da, radi i putuj 5 meseci širom Amerike! Stekni nova iskustva! Usavrši Engleski! Budi jedan od hiljada studenata koji žele isto!

Saznaj više

Internship i Training USA – Program stručnog usavršavanja

Internship/Training USA program stručne prakse za cilj ima da omogući usavršavanje kroz praktičan rad u trajanju do 18 meseci.

Saznaj više

Au Pair – Bejbisiting u Americi

Ukoliko voliš decu i želiš da provedeš godinu dana u Americi, bez ulaganja previše novca, možeš to da postigneš kroz Au Pair program!

Saznaj više

Working Holiday Germany – Poslovi u Nemačkoj za studente

Program Working Holiday Germany omogućava studentima da provedu leto u Nemačkoj radeći sezonske poslove do tri meseca tokom letnje pauze na studijima. U saradnji sa poslodavcima i partnerima iz Nemačke, Experience agencija organizuje program rada u restoranima (kako klasičnim, tako i brze hrane), hotelima, prodavnicama, zabavnim parkovima, benziskim pumpama i slično. Satnice na programu kreću od 8,5€ pa naviše i radi se u proseku 35 do 45 sati nedeljno.

Saznaj više

Francuska

Working Holiday Francuska ti pruža da radiš i putuješ u Francuskoj tokom leta i na najbolji način usavršiš svoje znanje jezika i upoznaš se sa zemljom i načinom života. Program ti omogućava da, tokom leta, u periodu do 3 meseca živiš i radiš u Francuskoj. Poslovi su uglavnom u turističkoj oblasti: rad u hotelima, restoranima, buticima,  ili zabavnim parkovima i plaćaju se  9 -10 € na sat.

Saznaj više

Canada

Program nudi niz prednosti koje ćemo vam na početku izdvojiti: Kanada tj.Vankuver je već petu godinu za redom među prvih pet mesta u svetu kao najbolje mjesto za život. Klima u Vankuveru je slična klimi u Srbiji, imaju 4 godišnja doba , a zimi temeratura retko pada ispod nule. Imaju više od 2,5 miliona stanovnika a koledž koji pohađaju polaznici programa se nalazi na najprestižnijoj lokaciji u Vankuveru u centru i nalazi se 20 minuta voznje od najpoznatijeg skijališta gde su se održavale zimske olimpiske igre. Koledž je udaljen 10 minuta od najvećeg parka u kojem je sniman film Indiana Jones. Koledž je akreditovan a zagarantovano vam je i plaćeno radno iskustvo.

Saznaj više