Highlands, North Carolina

location-img

Prosečna temperatura tokom letnjih meseci se kreće od 22 do 30°C

location-img

-6 sati u odnosu na nas

location-img

Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport ATL

location-img

Јavni prevoz ne postoji

Ekskluzivno odmaralište Highlands: Work and Travel izazov za ljubitelje planina

Ako želiš da učiš od najboljih, Highlands je sigurno destinacija za tebe. Ovo planinsko odmaralište najčešće privlači turiste sa dubljim džepom i istančanim ukusom, te se tu nudi vrhunski kvalitet u svakom pogledu. Takođe, ako te interesuju istorija i kultura, Work and Travel iskustvo u Highlandsu biće pravi doživljaj za tebe.

OSTALE INFORMACIJE
  • - blizina velikih gradova
  • - predivna priroda
  • - mogućnost drugog posla
  • - bogata kulturna ponuda

  • - 900-1000 stanovnika
  • - 50-80 studenata na Work and Travel programu iz celog sveta
  • - Charlotte, NC 165 milja/260 km (3,5 h vožnje)
  • - Atlanta, GA 130 milja/210 km (2,5 h vožnje)
  • - Postoji osam banaka u Highlands-u, većina u blizini Glavne ulice. Obavezno tražite studentski račun, kod kojeg se ne naplaćuje održavanje računa

Jedno od najekskluzivnijih planinskih odmarališta u SAD

Highlands se nalazi u saveznoj državi North Carolina. Predivna priroda, čist vazduh i prilika da se upozna jedno sasvim drugačije mesto samo su neki od razloga iz kojih se Work and Travel studenti odlučuju za ovu lokaciju. Highlands je relativno malo mesto sa svega oko 1000 stanovnika, koji su tu tokom cele godine. Međutim, sa dolaskom Work and Travel studenata, kao i brojnih turista, populacija se znatno uvećava i tokom turističke sezone dostiže čak 20000. Mnoge zgrade u gradu su očuvane i zaštićene od strane države kao bitna istorijska mesta. Grad je osnovan 1875. godine, a tridesetih godina prošlog veka postaje omiljena destinacija za ljubitelje golfa. Highlands je specifično mesto i po tome što ima dve turističke sezone - posetioci dolaze i leti i zimi. Pored divnih planinskih pejzaža, tu su i mnogobrojna jezera i vodopadi. Stoga su popularni: skijanje, pešačenje, golf i pecanje. Međutim, ono što privlači turiste je kulturna ponuda: antikvarnice, aukcijske kuće, galerije, pozorišta i restorani.

Lična iskustva

Najvrednija iskustva su ona do kojih smo sami došli. Ipak, iskustva drugih putnika će ti biti od velike pomoći u donošenju prave odluke.

Pogledaj i druge lokacije iz naše ponude