Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Kako ZAISTA izgleda W&T leto!? ☀️

U toku je SOCIAL MEDIA TAKEOVER iliti ,,Preuzimanje Društvene Mreže”. Naši studenti W&T programa širom Amerike nam pružaju mogućnost da provirimo u svaki ćošak njihovog Experience-a. Nekolicini odabranih prepuštamo naš Instagram profil na nedelju dana i uživamo u iskustvu iz prve ruke.

⭐️ Ovog leta naš Instagram profil se check in-ovao u različitim delovima Amerike📍:

  • Cambridge, Maryland
  • Denver, Colorado
  • Ocean City, Maryland
  • Block Island, Rhode Island
  • Estes Park, Colorado – trenutno aktuelana W&T destinacija

Cambridge, Maryland

🤩 Tako je ovu avanturu započela Nikolina Burger iz grada Našice (Hrvatska). Izveštavala nas je iz Cambridge-a.

Cambridge W&T

⭐️ Nikolina nam je objasnila i kako je to kad treba da se uskladi prvi i drugi posao:

– Radno vrijeme prvog posla mi je od 10:30 ujutro do 7:30 navečer. Niti prva niti druga smjena, što bi rekla moja kolegica iz Crne gore “kuku meni što me snađe”. Pa onda ono glavno pitanje: hoću li skupiti dovoljno novaca da vratim mojima i da putujem?! No osmjehnula mi se sreća i šef hotela je ponudio meni i kolegici jutarnju smjenu u marketu koji poslužuje Starbucks kavu. Radno vrijeme: 5:00-10:30, BINGO! Banja brate 🔝🔝🔝

Denver, Colorado

⭐️ Iz Cambridge-a smo se preselili u Denver. Jovan Đorđević iz Jagodine (Srbija) nam je pokazao kako izgleda njegovo radno mesto:

Denver W&T🙉 Takođe smo imali priliku da obiđemo zoološki vrt u Denveru i družimo se sa raznim životinjama.

⭐️ Imamo i priču Matije Adžića koji nam opisuje avanturu od momenta poletanja sve do povratka kući.

Ocean City, Maryland

⭐️ Eldin Hajdarević koji dolazi iz Bugojna (Bosna i Hercegovina) u Ocean City je šaljivo prikazao šta su to ćevapi i jogurt za jednog Amerikanca, i odveo nas na utakmicu Mančestera i Liverpula:

Ocean City W&T

Block Island, Rhode Island

⭐️ Stevica Tešić koji dolazi iz Bijeljine (BiH) je prikazao jedan od običaja američke kulture koji je ispraćen na Block Island-u :

Block Island W&T

⭐️ Pročitaj nešto više o Block Island-u i zašto ga baš zovu ,,ostrvo malog Boga”.

Estes Park, Colorado

⭐️ Trenutno Experience Instagram profil vodi Anđelija Vukašinović iz Beograda (Srbija) koja je nasuprot glavnog grada i brzog života izabrala sporiji tempo u Estes Park-u, a rekla nam je i zašto:

– Kako nam je prva godina da idemo, htele smo da nadjemo manji grad. Sve lokacije činile su nam se isto, a ništa nam se preterano nije sviđalo. I onda smo naletele na slike prirode i životinja iz malog mesta u podnožju nacionalnog parka Rocky Mountains. Pronašle smo par ljudi koji su išli prosle godine koji su nam rekli da ne postoji lepše mesto na svetu za work&travel na kom mogu i da se naprave lepe pare. I eto nas ovde.

The truth is…

⭐️ Činjenica je da je svaka lokacija lepa za sebe. Činjenica je i da dva studenta na istom mestu mogu imati posve drugačija iskustva. Da li je do lokacije ili do tebe?

Moj izbor – moja avantura 🌴💙

 

 

 

Komentari su zatvoreni

close icon