Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Work and Study Kanada

Kanada pruža toplu dobrodošlicu iseljenicima, koji pre svega treba da prođu kanadski obrazovni sistem kako bi stvorili priliku za trajni ostanak u zemlji. Work and Study Kanada program nudi niz jedinstveih prednosti koje ćemo vam izdvojiti

Work and Travel Kanada

Opis Programa

Studiraj, zaposli se i živi „kanadski način života“!

Kanađani važe za jedan od najljubaznijih naroda na svetu, poznati po tome da sečesto, nekada i bez posebnog razloga, izvinjavaju. Baš zato je Kanada poznata potoploj dobrodošlici useljenicima. Osim toga, Vankuver već niz godina spada u top 10najpoželjnijih gradova za život na svetu, a u Severnoj Americi slovi kao najbolji inajsigurniji grad.

Program Work&Study Canada pruža ti šansu da stekneš neprocenjivo akademsko iradno iskustvo, ali i da uroniš u „kanadski način života“. Aktivnosti kao što sugledanje hokeja na ledu s novim kolegama nakon posla, izleti po planinskimvrhovima u drvenim kolibama, rekreacija na brdskim biciklima, skijanje isnowboardanje te potpuno nov način života u kojem se gotovo svako jutro na putudo posla ili faksa popije kafa i pojede krofna postaće tvoja svakodnevica. Radom,studiranjem i putovanjima po Kanadi intenzivno ćeš upoznati i zavoleti ovu zemljuprepunu mogućnosti!

Ali, da bi ostvario svoj idealan život iz snova u ovoj prelepoj zemlji, potrebno je proćikanadski obrazovni sistem nakon kojega sledi plaćeno radno iskustvo što ti otvarašansu za trajni ostanak u Kanadi.

Ukoliko tražiš studije i boravak u Kanadi, potrebno je nešto iskustva sa vizama ipapirologijom. Tokom celog procesa možeš računati na našu pomoć i podršku, kao inaših kanadskih partnera. I za kraj zašto program Work&Study Canada? Jer ti nudiidealan spoj učenja, rada, slobode, avanture i naše podrške.

I da, za kraj jedan važan savet – obavezno prouči pravila hokeja na ledu i izaberi timza koji ćeš navijati!

Svet čeka na tebe, prijavi se već danas!

Detalji Programa

Šta da očekuješ od Work and Study Kanada programa?

Postoje dve opcije programa:

1. 8 meseci – 4 meseci studiranja i 4 meseci plaćenog rada u struci, nakon završenih studija
2. 12 meseci – 6 meseci studiranja, zatim 6 meseci plaćenog radnog iskustva u struci

Program studiranja su smerovi Business Management ili Hospitality – oba veoma tražena zanimanja i trenutno deficitarna, što ti povećava šanse za posao u struci.

Tokom prvih 4 ili 8 meseci učenja i studiranja imaš mogućnost da legalno radiš 20 sati nedeljno. Nakon završetka studija, fakultet obezbeđuje plaćeno radno iskustvo u struci. Koledž ima preko 120 kompanija s kojima sarađuje, te se tvoje zaposlenje ne prepušta slučaju. Po završetku studija možeš legalno da radiš koliko želiš.

Naš partner u Kanadi će ti pomoći i kod pronalaska part-time posla koji ćeš obavljati za vreme studiranja. U većini slučajeva će ti pronaći posao i pre samog početka programa jer je stopa nezaposlenosti u Kanadi samo 3% . Drugim rečima, posla ima na pretek.

Najtoplije ti savetujemo da upišeš smer Hospitality iz razloga što su predavanja samo dva dana nedeljno od 9-18h – svo preostalo vreme ti je slobodno za posao i zabavu.

Smeru Business Management je nešto zahtevniji jer su predavanja svakim radnim danom 09-15h.

Radi i živi u Kanadi

Nakon određenog perioda boravka, pri završetku programa, možeš da apliciraš za dobijanje trajnog boravka i kanadskog državljanstva.

Postoje dve opcije:

Dobijanje LMO ili Express Entry Program – opcije nakon završenog programa i o njima možete tražiti pojašnjenje i savet od imigrantskih agencija u Vankuveru. Za vreme boravka u Kanadi ne sme se napraviti krivični prekršaj, a najbitnije je da imaš posao.

Opcije smeštaja su ili homestay u porodici koji na bazi polupansiona iznosi 250$ nedeljno ili samostalna organizacija koje može biti povoljnija.

Ovo je definitivno program koji nudi mogućnost ličnog usavršavanja, rada i mogućnost legalnog ostanka u Kanadi, zemlji na koju se ugladaju najprogresivnije zemlje Evrope!

Za više informacija o kursevima, programima i lokacijama, zakažite konsultacije.

Pogledaj i druge programe iz naše ponude

close icon