Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Kancelarija Work and Travel Novi Sad

Dobrodošli u Experience kancelariju u Novom Sadu! Mi smo ovde da se družimo i radimo sa vama! Program Work and Travel Novi Sad voli najviše.

Naš Experience ⭐️

Iako popularnost između Internshipa i Work and Travel-a varira, studenti se sve više interesuju za Au Pair (bejbisiting) i Working Holiday Germany. Mi smo bili ukupno 16 puta na programu! Tu se prepliću sve vrste istih, zato i jesmo tu da vas posavetujemo iz našeg sopstvenog Experience-a.

U našoj kancelariji ti mogu pomoći:

  • Biljana Milošević
  • Nenad Milojević
  • Nađa Nota
  • Violeta Deronjić
  • Marina Plavšić
  • Karolina Savin

Work and Travel Novi Sad 1

Naša zanimanja su šarenolika. U kancelariji sede ekonomista, turizmolog, vaspitač i dva filologa.

Ukupno više od 6 godina u Americi…

Mi smo proveli ukupno 2434 dana u Americi, a tu vodi Nađa sa celih 755! Ona vas može posavetovati gde to treba da putujete u turističkom delu programa, s obzirom da je obišla celu zapadnu obalu putujući najpoznatijim autoputem Route 1 coastal HWY. Ono što bi ona izdvojila su Disneyland😍 i provod na Ultra Miami festivalu na Floridi! Mi smo posetili ukupno 112 gradova, pa na mapi izaberite o kom gradu želite da čujete više! Studenti Work and Travel Novi Sad najviše favorizuju Virginiu Beach.

Iako zvuči kao kliše, moramo biti iskreni : Svaka lokacija je lepa na svoj način! Obavezno napravi svoju bucket listu. Na svakoj smo imali i raznih vrsta aktivnosti i zabave. Išli smo na parasailing, diving, zip line, a neki su i plivali sa delfinima. Nenad je bio najhrabriji pa se okušao u sky-diving-u. Najhrabriji, a i najbolje kuva od svih žena u kancelariji! 😂 Izračunali smo da smo se na programu zajedno ugojili ukupno 46 kilograma. I nas plaši ova statistika haha.

A na pauzi između 12.30 i 13h :

Bežimo dalje od kuhinje, pa pauzu provedemo u Magazi ili Makijato Faksu. Gde je ručak tu mora i nešto za dezert. Nije da se hvalimo, ali smo tokom leta pojeli više od 5 kilograma sladoleda. Ako se pitate što nema Macho-a od pistaća u Mikromarketu… mislim da vam je sad jasno. 😅

S obzirom da smo proždrljivci sladoleda, kalorije se skidaju na crossfitu, jogi i boksu. Nećemo vam otkriti ko trenira boks, to će saznati samo onaj ko nas iznervira. 😂 Ipak propagiramo zdrav život pa se takmičimo ko će više vode popiti dnevno. Nađa uvek vodi. Možda zato što je hidrirana je najraspoloženija pa ima najviše pohvala u knjizi utisaka. 😁

Not so fun fact: Od dve biljke u kancelariji – jednu smo već ubili. Eto, bar znamo ko je najmanje pio vode.

Work and Travel Novi Sad 2

Mogućnosti su neograničene

Naša iskustva sa programa nisu bila obična. Išli smo godinu dana na koledž, a to su nam uvažili na našem fakultetu u Novom Sadu. Violeta, koju zovemo Vika, je držala predavanje o Srbiji na Temple Univerzitetu u Filadelfiji. Ipak, edukacija nije nešto najvažnije što nam se dešavalo. Neko od nas je našao i svoju srodnu dušu u Americi.

Uvek imamo neki slatkiš u kancelariji – HVALA DRAGI STUDENTI, ali može nešto i iz zdrave hrane… 🤣

Večito nas muči šta da slušamo tokom radnog vremena, već su nas sve radio stanice smorile. Ovog leta je hit bio Cinderella od Bob Sinclara-a. Slušamo Spotify, pa ako imate neki predlog – rado ćemo ga se dočepati. Možete komentarisati i ispod ovog teksta.

Work and Travel Novi Sad, Internship, Aupair…

Dobrodošli ste!

Radnička 16

021/310-15-10

Rezerviši svoju Work and Travel Novi Sad destinaciju za predstojeće leto! To možeš uraditi i na našem sajtu. Srećno!☀️

Komentari su zatvoreni

close icon