Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Sajam zapošljavanja (JOB FAIR) – najčešća pitanja

Experience agencija organizuje sajam zapošljavanja za Work and Travel i Internship studente 31. januara u Novom Sadu! Zajedno sa našim najvećim sponzorom Aspire dolazi čak 6 poslodavaca iz Amerike. Na slikama koje slede videćeš kako je to izgledalo u Sarajevu pre mesec dana.

Prezentacija Work and Travel poslova

Svaki poslodavac će na početku događaja predstaviti sebe, svoje objekte i ponude za zapošljavanje. Cilj prezentacije je da svako od vas može bolje da se upozna sa radnim mestima koja se nude i uslovima za rad.

sajam zapošljavanja
Sarajevo, decembar 2018.

Ti biraš poslodavca

Nakon što se prezentovanje završi, na tebi je da izabereš sa kojim poslodavcem želiš da obaviš intervju. Posle napravljenog spiska, redom se prozivaju studenti na intervjue uživo 1 na 1. Ovo je prava prilika da pitaš lično poslodavca sve što te interesuje o poziciji, zaduženjima, kolektivu, mogućnostima…

sajam zapošljavanja 2
Sarajevo, decembar 2018.

Koje su poslovne ponude?

Poslodavci su najavili pregršt ponuda ove godine. Najviše će ih biti iz oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva. Ovo je sjajna prilika da ostaviš pozitivan utisak i ugrabiš najbolje. Neke od pozicija su u jednom od najpoznatijih lanaca hotela – Hyatt. Zatim, na licu mesta potpisuješ ugovor i osiguravaš svoje leto.

Šta ako ne prođem intervju?

Ako ne prođeš intervju, imaš priliku da razgovaraš sa drugim poslodavcem istog dana. Ne brini, jedan od tih 6 će imati odgovarajuću poziciju za tebe.

Ne moraš biti prijavljen na program

Sem toga što su ugovoreni intervjui za studente koji su se već prijavili na program, ovaj događaj je namenjen i onima koji se još uvek razmišljaju. Možeš doći iako nisi prijavljen na program i obaviti intervju, potom se prijaviti nakon toga, a za tebe posebno imamo dodatan popust od 90% na prijavu! Bitno je samo da poneseš svoj CV!

sajam zapošljavanja 3
Sarajevo, decembar 2018.

 

INFORMIŠI SE : Šta nakon prijave za Work and Travel 2019?

 

Komentari su zatvoreni

close icon