Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Rekapitulacija 2018. godine 🎄 Amerika i Nemačka 🌎

Kroz nekoliko dana ispraćamo 2018. godinu koja je bila prepuna novih iskustava studenata. Dominantna je bila Amerika, ali je stiže i Nemačka. Pripremamo se za još bolju godinu, naoružavamo se novim destinacijama i pozitivnom energijom. ☺️🎄Amerika 1

Work and Travel – Amerika

U januaru smo odmah aktivno krenuli sa intervjuima za Work and Travel. Poslodavci su nam došli iz Amerike i lično intervjuisali naše studente za posao koji će raditi preko leta. Kako smo je počeli, tako smo je i završili, pa su i u decembru došli posodavci da pripreme sezonu za sledeće Work and Travel leto. Do kraja zime smo imali intervjue kako uživo tako i preko skajpa. Biće ih još u januaru na najbrojnijem događaju Job Fair kad nam dolazi najviše poslodavaca. Zaviri u naš spisak poslova Work and Travel programa.

Proleće je bilo doba pripreme za viziranje, potpisivanje dokumenata, vežbanja engleskog sve do samog poletanja kad smo imali pripremne orijentacije za odlazak u Ameriku.

Internship i Au Pair – Amerika i šire

Slali smo studente simulatno tokom cele godine. Za internship smo se sa Amerike proširili na jugo-istok na Tajland, Vijetnam i Bali. Studentima su se svidele nove destinacije shodno tome da je vizu mnogo lakše dobiti u tom slučaju. Za oba programa su konstatno bile aktuelne i prijave i intervjui. U ovom slučaju nema konkretnog procesa po mesecima kao što je sa Work and Travel programom. I u ovom trenutku već imamo novih ponuda. Možeš nas kontaktirati i na facebook-u za više informacija.

Working Holiday – Nemačka

Za program u nemačkoj slali smo studente u dve najezde koju smo podelili na zimsku i letnju varijantu. U oba slučaja je intervju bio na nemačkom gde su studenti imali znanje sa najmanje nivoom A2 iz nemačkog jezika.

Rapidno se širimo ⏩⏩

Ove godine smo proširili broj kancelarija. U Bosni i Hercegovini smo otvorili čak dve – u Bijeljini i Mostaru. Za sada ih imamo ukupno 11.

Ove godine nam se proširila i Experience ekipa. U kancelariji u Novom Sadu pridružile su nam se dve koleginice – Marija Vidović i Lidija Andrić, dok u Subotici jedna ali vredna koleginica Ernesztina Hatala.

Čak smo dobili i jednu novu bebu u porodici Experience 😇❤️

Praznici nam stižu 🎅🏼

Zbog novogodišnjih i božićnih praznika naše kancelarije neće raditi u periodu 1-7. januara. Želimo vam srećne praznike! 💙

Amerika

 

Čitaj još na našem blogu: Zbog ovoga se ni slučajno NEMOJTE prijaviti na Work and Travel program

Komentari su zatvoreni

close icon