Zamislite da stojite ispred starog budističkog hrama u Pekingu, nakon što ste izašli iz najsavremnije podzemne železnice na svetu. Ili naručujete hranu u tradicionalnom kineskom restoranu, nespretno se služeći štapićima za jelo uz potpuno novi sportski stadion. Ili pešačite Kineskim zidom dok ljudi oko vas najnovijim iPhonima fotografišu iskustvo koje se proživljava samo jednom uživotu. Odlučite li se na život i rad u Kini, dok predajete engleski jezik, Vaši dani biće satkani od neverovatnih i uzbudljivih iskustava! 


Kina je zemlja u kojoj je mladima gotovo sve osigurano, znatiželjni su i pripadaju kineskim jedincima koji su odrastali uz veliku pažnju. Kinezi su digitalna nacija, tako da je u Kini dovoljno izaći iz kuće s mobilnim telefonomi ključevima od stana. Evropski nastavnici potrebni su kako bi mladi Kinezi ujednom potpuno drugačijem svetu i drugačijem sistemu obrazovanja, naučili što bolje engleski jezik i upoznali evropsku kulturu.


Upravo to je Vaš zadatak ̶ raditi u vrtićima, osnovnim ili srednjim školama i poučavati decu engleski jezik. Pored redovnog posla, kineske porodice traže i privatne časove za svoju decu.Vaša zarada kao učitelja engleskoga jezika u Kini biće dovoljna za vođenje ugodnoga načina života i uštede za putovanja po Kini i drugim zemljama u Aziji! Ako želite podučavati engleski jezik u Kini, upoznati kinesku kulturu,naučiti mandarinski jezik i putovati Azijom, ovo je savršena prilika za Vas.Svet čeka na tebe, prijavi se još danas!

Teach in China

Uslovi učešća:

requirement

Vaš nivo engleskog je minimum B2

requirement

Imate između 21 i 35 godina

requirement

Fotokopija prve strane pasoša koji mora biti validan 6 meseci po isteku vize

requirement

Da nemate ozbiljnijih zdravstvenih problema

requirement

Imate iskustvo u radu sa decom, koje nije obavezno

requirement

Krasi Vas vedar duh i želja za avanturom

Opis programa

U saradnji sa renomiranom školom jezika iz Toronta, Global Tesol College, u mogućnosti smo da Vam ponudimo obuku, kurs Engleskog jezika – TESOL program. Naš TESOL kurs Vam omogućava da dobijete sertifikat koji je priznat u 90 zemalja širom sveta. Ovaj sertifikat Vam omogućava da postanete ovlašćeni predavač engleskog jezika i da na taj način dobijete zaposlenje. Naš partner, Global Tesol College, je omogućio svim učesnicima da po uspešno završenom kursu, dobiju posao predavača Engleskog jezika i to na period do 12 meseci.

TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages)

Osnovan 1827, Univerzitet u Torontu je jedan od najstarijih međunarodno priznatih univerziteta u Severnoj Americi. Aplikanti se pripremaju za uspešnu karijeru nakon završene TESOL obuke u saradnji sa univerzitetom sa dugom istorijom akademskog uspeha

TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) uči ljude čiji maternji jezik nije engleski, kako da govore, slušaju, čitaju i pišu na engleskom, i još dosta dodatnih stvari u vezi sa samom metodologijom učenja

Dosta zemalja zahteva posedovanje TESOL sertifikata. U početku se samo javljala potreba za ljudima koji znaju osnove engleskog jezika. Danas nije tako. Razvojem tehnike i tehnologije, i same kulture, javila se potreba za visoko kvalifikovanim osobljem i kvalitetnijim učenjem. Pohađanjem TESOL programa, poslodavci imaju poverenje u Vaše sposobnosti da kvalitetno predajete engleski jezik. Tesol program se ne sastoji samo od učenja engleskog jezika, već razrađuje Vaše veštine pregovaranja, života i rada u inostranstvu i priprema Vas na prihvatanje različitih svetskih kultura.Najbolje kod Tesol programa jeste to što ne zahteva po svaku cenu praksu i iskustvo u predavanju. Jedna od najvažnijih stavki jeste Vaše prvobitno znanje engleskog jezika.

TESOL sertifikat program

Od 1972. Univerzitet nudi obuku ESL nastavnika, posebno nastavu engleskogjezika za odrasle. Danas, kao jedan od najstarijih i najuglednijih programa, TESOL obezbeđuje obuku i podršku osobama između 21 i 35 godina širom sveta. Dizajniran je da pomogne talentovanim i upornim ljudima da ostvare svoje ciljeve u karijeri. Naši instruktori su lideri u oblasti TESOL programa, koji imaju napredne studije u raznim oblastima kao što je obrazovanje, i poseduju decenije iskustva u nastavi engleskog jezika kako međunarodnim studentima tako i studentima iz lokalnih područja.

Detalji programa

POTREBNA DOKUMENTA

Original pasoš koji važi najmanje šest meseci posle isteka vize, pasoš sa minimum 4 slobodne stranice fotokopija informacija iz pasoša i stranice sa slikom ukoliko je odvojena
Jedan popunjen obrazac za vizu sa skorijom fotografijom (otkrivenog lica i glave), bele pozadine
Kopija kupljene avionske karate
Potvrda iz MUP-a da niste krivično gonjeni
Sertifikat engleskog jezika (opciono – ukoliko ga posedujete)
Fotokopiju stečene diplome (iz više škole ili fakulteta)
dodatna dokumentacija koju poslodavac može da zahteva

Kako studenti kažu, ko pre radnoj ponudi, njihova je

Ako želiš među prvima da dobiješ informaciju o promocijama, akcijama i novim radnim ponudama, ostavi svoj email i povremeno ćemo ti poslati novosti. (obećavamo nećemo spamovati)

Pogledaj i druge programe iz naše ponude