Experience Logo

Work and Study Canada

USAVRŠAVAJ SE, RADI I ŽIVI U KANADI!

Program nudi niz prednosti koje ćemo vam na početku izdvojiti:

  1. Kanada tj.Vankuver je već petu godinu za redom među prvih pet mesta u svetu kao najbolje mjesto za život.
  2. Klima u Vankuveru je slična klimi u Srbiji, imaju 4 godišnja doba , a zimi temeratura retko pada ispod nule.
  3. Imaju više od 2,5 miliona stanovnika a koledž koji pohađaju polaznici programa se nalazi na najprestižnijoj lokaciji u Vankuveru u centru i nalazi se 20 minuta voznje od najpoznatijeg skijališta gde su se održavale zimske olimpiske igre. Koledž je udaljen 10 minuta od najvećeg parka u kojem je sniman film Indiana Jones.
  4. Koledž je akreditovan a zagarantovano vam je i plaćeno radno iskustvo.

 

Kanada je već unazad 5 godina otvorila svoje granice za nove useljenike koji prije svega trebaju proći Kanadski obrazovni sistem kako bi stvorili priliku za trajni ostanak u toj zemlji.

Šta da očekuješ od “Radi i Živi u Kanadi” programa?

Postoje dve opcije programa koje podrazumevaju 6 meseci učenja i 6 meseci rada u struci nakon učenja/studiranja i dužu opciju programa koja traje 24 meseca, 12 meseci učenja/studiranja te 12 meseci plaćenog radnog iskustva u struci.

Učiti/studirati možete Business Management ili Hospitality, jer su to tražena zanimanja, najlakše se zaposliti u toj struci jer su deficitarna zanimanja.
Tokom prvih 6 ili 12 meseci učenja/studiranja možete legalno raditi 20 sati nedeljno. Nakon perioda studiranja/usavršavanja fakultet vam obezbeđuje plaćeno radno iskustvo u struci. Koledž ima preko 120 kompanija s kojima sarađuju i unapred vam organizuju posao. Tih meseci možete legalno raditi koliko god želite.
Naš partner u Kanadi je voljan pomoći i kod pronalaska part time posla koji ćete raditi za vreme studija, i u većini slučajeva posao pronađu prie samog odlaska na program jer je stopa nezaposlenosti u Kanadi 3% i posao je jako lako pronaći.

Najveći interes imamo za smer Hospitality iz razloga sto predavanja imate samo dva dana nedeljno od 9-18h a sve ostalo vrijeme imate slobodno za sebe ili da radite. Na smeru Business Management predavanja imate svakim radnim danom od 09-15h.

Za prijavu je potrebno sledeće:

 

  • Popuniti aplikaciju u prilogu maila u elektronskom obliku a zatim je odštampati i potpisati
  • Važecća kopija pasoša, u boji i vidljiva
  • Dokaz o poznavanju engleskog jezika, IELTS ili TOEFL a ukoliko kandidat nema nijedan od navedenih, radiće on line testiranje direktno preko linka fakulteta, koji će dobiti i nakon čega će imati skajp intervju s predstavnicima fakulteta na engleskom jeziku.
  • Potvrda tj. diploma o završenom fakultetu ili srednjoj školi. Dokument treba biti preveden na engleski jezik od strane sudskog tumača
  • Plaćen application fee u iznosu od 300$)

 

Radi i Živi u Kanadi

Ukoliko je vaš cilj ostanak u Kanadi i dobijanje trajnog boravka i državljanstva, savetujemo vam opciju 12+12. Nakon tog perioda boravka, studiranja i rada postoje različite opcije legalnog trajnog boravka u Kanadi.

Postoje dve takve opcije a to je dobijanje LMO ili Express entry program. To su opcije koje imate nakon završenog programa i o njima ćete moci traziti pomoć i savjet imigrantskih agencija u Vankuveru. Jako je bitno da u te dvije godine boravka u Kanadi ne napravite krivični prekršaj i jako je bitno da radite.

Opcije smeštaja takođe nudimo tokom vašeg boravka, jedna od njih je Homestay i iznosi 250$ nedeljno s uključena dva obroka. Naravno smeštaj možete i samostalno tražiti prilikom svog dolaska u Vankuver i cena smeštaja može biti i dosta niža.

Ovo je definitivno program koji nudi mogućnost ličnog usavršavanja, rada i mogućnost legalnog ostanka u Kanadi.
Aplicirati za program  možete tokom cele godine, a u ovom momentu primamo prijave za početak programa u Junu 2019.

Prezentacija programa

Ukoliko želite da čujete više o programu direktno od strane organizatora – škole, rezervišite svoje mesto na prezentaciji na broj 060/444-3463 (Viber ok)

 

Prezentacija je besplatana i održaće se:

29.03.2019. u Beogradu u prostorijama Univerziteta Singidunum, Kumodraška 261 s početkom u 17h i

30.03.2019. u Novom Sadu u Hotelu Centar, Uspenska 1, s početkom u 17h.

 

Broj mesta je ograničen, rezervacija mesta je obavezna!