Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

POSITIVE VIBES ONLY ⚠️

⭐ Kao što si već jednom negde čuo – STAY POSITIVE! Ostani pozitivan. Šta to uopšte znači? Šta ja imam od toga što je čaša do pola puna?

⭐ Biti pozitivan ne znači samo očekivati pozitivan ishod stvari. Biti pozitivan znači da, iako je ishod negativan, u sebi nađemo veru da ćemo ,,na kraju” uvideti zašto je upravo ovaj ,,negativan” ishod dobar po nas.

⭐ Zašto bismo tako razmišljali? Zato što zapravo svaki ishod jeste ono sa čime smo spremni da se suočimo, nešto što će nas podučiti, nešto što nas gura na next level – iako toga u datom trenutku ne umemo da budemo svesni.

⭐ Kada se jedna vrata zatvore – druga se otvore. Naše je samo da im se zahvalimo. Da smo trebali da uđemo kroz ta vrata – ona se ne bi zatvorila. Ovoga se seti kad odbiju tvoju aplikaciju za posao. Druga vrata te čekaju 🤩

⭐ Koja je svrha pozitivnog razmišljanja? Da krajni ishod zaista bude pozitivan. Ako misliš negativno o nekoj situaciji, iako je njegova suština pozitivna, ti svojim mislima zaista možeš iskreirati negativnu situaciju. Zato budi mudar i biraj svoje misli 🙃

⭐ Koja je svrha ovog teksta? Da nas osvesti. Da nas pripremi. Biće mnogo izazova u američkoj Work and Travel avanturi. I to na svakodnevnom nivou. Izlaziš iz svoje zone komfora i suočavaš se sam sa sobom, sa svetom. Stresa će biti na pretek ali ti pronađi način da se opustiš i uživaš najmanje SVAKOGA DANA. Izduvni ventil je okosnica srećnog života.

⭐ Ljudi su različiti stoga će na iste stvari svako reagovati drugačije. Ono što je nekome stresno drugome neće biti i obrnuto. Sam čin suočavanja sa sobom leži u tome kako ćeš se ti sam snaći sa manjim ili većim nedaćama koje ti se dešavaju. Nema roditelja, staratelja, braće, sestara i prijatelja da priskoče u pomoć.

⭐ Kad ti pukne guma na bajsu, kad se uspavaš za posao, kad vučeš prtljag na drugi kraj Amerike – sve rešavaš sam. Sam si svoj čovek. ,,Negativna” strana ipak ima pozitivnu – sloboda.

⭐ Sve je onako kako treba da bude. Sve se dešava za naše najveće dobro. Oni koji veruju će to i uvideti. Srećno na programu! You can do it!

Komentari su zatvoreni

close icon