Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Tri stvari koje treba da uradiš da bi tvoj telefon radio u Americi

Razlozi da nabaviš američki broj dok si još u Srbiji

– Da se javiš svojima čim sletiš

– Ako ne možeš da pronađeš svoj prevoz od aerodroma, da možeš da ih kontaktiraš

– Ukoliko ti (ne daj Bože pupupu daleko bilo) izgube prtljag da možeš da ostaviš broj na koji će ti javiti kada pronađu kofer

– Ako nije bilo na društvenim mrežama kao da se nije ni desilo – zato jedna fotka i check in čim dodirneš američko tlo

– Možeš odmah početi da tražiš drugi posao i poslodavcima da ostavljaš broj na koji će te pozvati kada budu imali otvorene pozicije

Naravno, ovo pod tačkama 1-4 možeš i sa našeg broja ako baš voliš da plaćaš astronomske telefonske račune.

USA SIM karticu možeš kupiti kod nas u Experience kancelarijama.

Operater koga preporučujemo je H2O wireless. Sa njihovim paketom od 30USD, koji je kod nas u ponudi, imaš neograničene pozive i sms poruke na teritoriji SAD, neograničene sms poruke ka Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori kao i oko 30 minuta za razgovor, internet… Paket traje mesec dana nakon čega ga možeš (ali i ne moraš) produžiti tako što napraviš nalog na sajtu operatera i online preko svoje debitne kartice platiš paket koji želiš. Sve gotovo sa tri klika.

Ponudu paketa od 30 USD pogledaj OVDE.

Karticu aktiviramo dan pred put, pa još dok si kod kuće možeš svima ostaviti svoj novi USA broj.

Budi pametan i obezbedi karticu na vreme!

Obavezno proveri da li će tvoj fon raditi u Americi.

Za proveru klikni OVDE ubaci podatke telefona, izaberi USA kao državu i H2O wireless i zatim klik na submit i ako ti je bar 2G i 3G štiklirano jupiiii nema šta da brineš – tvoj telefon će raditi i u Americi.

Bitno je da imaš dekodiran telefon. Telefoni koje su kupljeni preko Telenora, Telecoma, Vipa moraju se dekodirati da bi radili u Americi.

Adapter

Još jedna bitna stavka, u Americi su drugačiji utikači za struju i trebaće ti adapter da bi punio bilo koji električni uređaj. I taj adapter možeš pazariti u Srbiji za sitne pare što ti svakako preporučujemo da ne bi prvi dan u Americi obilazio prodavnice tražeći adapter za struju.

Ako proveriš da li će ti telefon raditi, kupiš karticu sa američkim brojem i adapter – potpuno si opremljen da i preko bare budeš uvek dostupan!

Komentari su zatvoreni

close icon