Work and Travel Francuska

Uslovi učešća:

requirement

Redovno studiraš ili si apsolvent

requirement

Poznavanje francuskog jezika ti je na B1 nivou ili više

requirement

18 - 35 godina

Opis programa

Voulez-vous passer un été inoubliable en France?

Kafić u srcu Montmartrea mogao bi postati tvoje omiljeno mesto za uživanje, dok okružen uličnim umetnicima leno ispijaš kafu pre odlaska na posao. Još uvek ti je teško poverovati koliko je Pariz velik grad, a koliko u njemu dan tako lagano protiče. Sve ovo i još mnogo više omogućiće ti program Work&Travel Francuska, kreiran za studente koji za vreme letnje pauze na fakultetu žele jedno novo iskustvo, da rade i upoznaju Pariz iz prve ruke. Program će posebno obradovati one koji studiraju ili uče francuski jezik ˗ jezik ljubavi, gurmana i diplomatije.

Zašto Francuska?

Francuska je vrlo privlačna zemlja za rad, boravak i putovanja ˗ veliki gradovi, prekrasni krajolici, bogata kultura i jezik koji je za mnoge jedan od najlepših na svetu. Uz Work&Travel Francuska, mladi mogu vrlo dobro da upoznaju ovu državu prema sopstvenim željama, naučiti francuski jezik i istovremeno steći važno radno iskustvo.

Detalji programa

Kako studenti kažu, ko pre radnoj ponudi, njihova je

Ako želiš među prvima da dobiješ informaciju o promocijama, akcijama i novim radnim ponudama, ostavi svoj email i povremeno ćemo ti poslati novosti. (obećavamo nećemo spamovati)

Pogledaj i druge programe iz naše ponude