Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Završena prva Work and Travel izložba slika

,,Ko nije plovio, ko nije brodio, ko se od okeanskih talasa skrivao, taj ko da se upola rodio i kao da je upola živeo…”

Izložba slika ,,Slike i prilike iz Amerike” u galeriji Rektorata Univerziteta koju ste mogli da posetite u prethodne dve nedelje zvanično je zatvorena. Tokom ovog perioda izložba je ispraćena sa 4 događaja. Obeležili smo svečano otvaranje, zatim dva druženja sa studentima, i na samom kraju zatvaranje koje je istaknuto američkim ukusima – Kukiccino slatkišima i slanišima.

Otvaranje izložbe

Otvaranju je prisustvovala cela Experience kancelarija s tim što su vlasnici održali uvodni govor. U galeriji su bile izložene i njihove slke i prilike iz Amerike s obzirom da su svi oni prošli kroz isto iskustvo. 😊

Work and Travel izložba slika
Jovan Đorđević, Denver

Osvajamo svet

Događaju Osvajamo svet svojom pojavom doprineli su oni koji su bili na Work and Travel programu: Jovan Đorđević, Katarina Trnjaković, Dragan Škrbić, Sandra Zeljković i Kristina Pantić. Fokus priče su bila bogata iskustva kroz koje su studenti prošli i na savetima koje su bili spremni da šire dalje. Istakli su poentu programa – lična promena, razvijanje svesti, upoznavanje drugih kultura i putovanja.

Work and Travel izložba slika
Osvajamo svet

Avanture putnika

Još jednom druženju oslovljenom Avanture putnika prisustvovali su svetski putnici koji su nakon Amerike bili inspirisani da putuju dalje znajući na koji način najbolje iskoristiti vreme i novac. To su bili Đorđe Ilčešin, Viktorija Došić, Marina Bobar, Marko Bojović i Jovana Kvržić. Priče koje smo čuli između ostalog su bile kako je otići jugom u Mongoliju, kako najbolje iskoristiti peti mesec za putovanja po Americi (i to ceo), kako je voziti Mustanga zapadnom obalom Amerike, i savete devojke koja je bila na programu 4. puta posetivši 45 zemalja!

Work and Travel izložba slika
Avanture putnika
Work and Travel izložba slika
Viktorija i Marina

Ukusi Amerike

Zatvaranje izložbe ispraćeno je druženjem sa podstaknutim čulima ukusa. Kukiccino je pripremio raznovrsan ketering ukusa Amerike. Specijaliteti na trpezi su bili grilled cheese, bagels, brownies, cookies i cinnamon rolls. Punih stomaka zatvorismo izložbu koju očekujemo opet na jesen.

Work and Travel izložba slikaWork and Travel izložba slika

Komentari su zatvoreni

close icon