Načinio si taj prvi korak i prijavio se za program Work and Travel 2019, a šta dalje!? Dolazićeš još nekoliko puta do naše agencije da rešavamo papire, potpise, intervjue, ali obećavamo da ćemo se truditi da to bude što efikasnije i brže moguće 😁 Dajemo ti 8 smernica koje treba da uradiš nakon prijave:Work and Travel 2019

1. Izaberi paket

Potrebno je da odabereš paket lokacija koje najviše preferiraš. Jedan paket obuhvata više destinacija u određenom regionu, pa ćeš na osnovu konsultacija sa našim kolegama izabrati tačno mesto. 

To su : Ocean City, US Islands, Atlantic Beaches, Virginia Beach, Williamsburg, National Parks, Lake Placid, New Hampshire, Lifeguard, California, Colorado, Alaska, Jackson… Pogledaj detalje o našim lokacijama.

2. Vežbaj engleski

Obavezno vežbaj engleski jezik, tačnije konverzaciju, kako bi se u što boljem svetlu prikazao poslodavcu. Organizujemo časove engleskog jezika za Novi Sad u našoj kancelariji. Na mail smo ti poslali sve detalje vezano za njih, a preko linka se možeš prijaviti sve do 18. novembra.

3. Obavi intervju sa poslodavcem

Na osnovu razgovora poslodavac će proceniti znanje tvog engleskog jezika, a time i poziciju za koju si kvalifikovan.

3. Prikupi dokumentaciju 

Blagovremeno ćemo te obaveštavati šta je sve potrebno da nam potpišeš i dostaviš.

4. Apliciraj za vizu

Obezbedićemo ti datum intervjua u ambasadi i obaviti orijentaciju pred viziranje kako bi znao celu proceduru i moguća pitanja.

5. Kupi avionsku kartu

Nakon zakazanog intervjua, obaveštavamo te kada je pravo vreme za kupovinu karte do grada koji je najbliži tvom mestu po najpovoljnijim uslovima.

6. Prisustvuj orijentaciji

Informiši se o svim stvarima koje te čekaju u Americi, šta sve treba da poneseš i odradiš kad stigneš tamo.  

7. Informiši se o Americi i mestu gde ideš

Porčitaj nešto više o njihovoj kulturi, vremenskim zonama i mestu gde ideš.

8. Poslušaj tuđa iskustva

Povezaćemo te sa studentima koji su već bili na istom mestu i koje možeš da pitaš sve što te zanima. U tu grupu spadaju i svi naši zaposleni koji su bili više puta na programu u različitim državama. Na program možeš da ideš zajedno sa prijateljem, a ako ideš ipak sam, spojićemo te sa drugim studentima koji takođe idu na Work and Travel 2019!

Prijava na Work and Travel 2019.

Najviše studenata se prijavi u oktobru i novembru za naredno Work and Travel 2019. leto, tako da obavesti drugare da to što pre učine da ne ponestane najboljih lokacija i pozicija!