Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Internship u restoranu nagrađenom Mišelinovom zvezdicom

Više o Internship programu pročitaj OVDE

Internship u restoranu nagrađenom Mišelinovom zvezdicom? Yes please!

Traže se diplomci Ugostiteljstva, Turizma i Gastronomije za plaćenu stručnu praksu u trajanju od 12 do 18 meseci u Fabio Trabocchi restoranima.

Praksa obuhvata sticanje iskustva u svim segmentima rada u restoranu – posao konobara, šankera, vinski bar, rezervacije, rad u kuhinji kao i menadžmentu. Praksa je plaćena $13 po satu.

Potrebno je da imaš napredan nivo znanja engleskog jezika i radnog iskustva od godinu dana u restoranu. Traže se kandidati i kandidatkinje koji vole svoj posao, spremni su da svakodnevno uče i usavršavaju se.

Za sve dalje informacije stojimo ti na raspolaganju.

9 thoughts on “Internship u restoranu nagrađenom Mišelinovom zvezdicom

 1. Postovani,kako mogu da dodjem do posla?Vidite konobar sam 4-5 god .tacnije u sanku radim..Imam 28 god..zavrsen fakultet,ali nikako ne mogu da dodjem do ozbiljnijeg posla,pa me interesuje koliko dobro moram da poznajem Engleski jezik,i koje jos uslove treba da imam da bi dobio posao .Hvala!!

 2. Ja imam 22 godine moj engleski je zaista odlican i radio sam sam u nekoliko restorana u Bih i u Njemackoj ,na zalost nijedan od tih restorana me nije prijavio ali mogucnost i prilika sticanja znanja u kuharstvu na nivou Michelina je nesto rijetko i zlatna prilika koja moze lansirati kuhare na odlicne pozicije ,zanima me na koji nacin je moguce se prijaviti?

 3. Imam visegodisnje iskustvo u radu u ugistiteljstvu i hotelijerstvu.
  Pos struci sam magistrica.
  Odgovorna i elokventna.
  Srdacan pozdrav
  Hanka Kekić

 4. Dear,
  I have worked for 8 years in hotels, restaurants andand spa centres. I am 27 years old.
  I have a mastres degree in English language.
  Hope to hear from you soon.
  Best regards,
  Hanka Kekic

 5. Pozdrav, ja sam zavrsio za kuvara, i visu skolu gastronoma, jako volim kuvanje i imam istva preko 4 godine, putovao sam dosta i volim modernu kuhinju, volei bi da me kontaktirate da popricamo o miselinovim restoranim jer sam jako zainteresovan.

Comments are closed.

Komentari su zatvoreni

close icon