Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Teach in
USA

U retrovizoru

Work and travel office

Naša 2017. godina:

  • godinu smo započeli sa 7 kancelarija, a završavamo sa 9. Pored Novog Sada, Beograda, Subotice, Osijeka, Banja Luke, Doboja i Pala, počeli smo da radimo i u Sarajevu u oktobru i Zagrebu u decembru mesecu.
  • Imamo nove kolege što u novim, što u postojećim kancelarijama. Naš tim sada čini više od 30 ljudi i znamo da smo sjajna ekipa.
  • Work and Travel 2017. je bila naša najuspešnija sezona do sada. Imali smo najviše prijavljenih studenata, lokacija i poslodavaca.
  • Imali smo sjajne studente, dobre ljude i drugare. Prošli smo zajedno put od nesigurnih prvih koraka u procesu apliciranja, preko viziranja, rastanaka na aerodromu, prvih dana u Americi gde smo mnoge dočekali, a kasnije tokom leta i obilazili, sve do njihovih povrataka kući tokom jeseni kada su nam u kancelarije dolazili neki novi momci i devojke sada sigurni u sebe, sa novim samopouzdanjem, verom da sve mogu da postignu i visoke ciljeve da dostignu.
  • U septembru smo krenuli sa prijavama za novu work and travel sezonu. Imamo dosta povratnika koji žele po drugi ili treći put da idu na program, ali i mnogo novih lica.
  • Za sledeću sezonu smo obezbedili ponovo rekordan broj pozicija, a nadamo se i novom najvećem broju prijavljenih studenata. Tako je to kod nas, svake godine stremimo boljem.
  • Tokom jeseni smo se dodatno aktivirali na polju Internship i Au Pair programa, kao i programa školovanja u inostranstvu i zapošljavanja. Želimo da mladima pružimo jednu sveobuhvatnu podršku u njihovom razvoju i napredovanju.
  • Ovo je godina našeg jubileja, u novembru smo proslavili 10 godina postojanja Experience agencije velikom žurkom u Novom Sadu gde su sa nama slavili naši saradnici, prijatelji, studenti. Bila je to sjajna žurka! Tog dana osvrnuli smo se na godine za nama, na sve što smo postig, kroz šta smo prošli i koliko smo porasli. Kada se sve sabere, i dobro i loše, možemo reći da je to bilo 10 dobrih godina.
Kuda dalje?!? Pravo u 2018. – u nove izazove, programe, projekte, nadgradnje, u novu work and travel sezonu, bolju nego prošlu, a lošiju nego što će biti naredna… jer tako smo navikli.
Idemo samo jako!

Komentari su zatvoreni