Work &
travel USA

Work &
travel Nemačka

Work &
study KANADA

Internship
trainee USA

Zašto Lifeguard na Work and Travel programu?

Lifeguard Work and TravelNekada je pozicija Lifeguard bila jedna od najviše traženih na Work and Travel programu, a u poslednje vreme je dosta zanemarena. Zašto? – Pojma nemamo!

Neki od nas iz Experience-a su u svojim studentskim work and travel danima bili baš spasioci i u odbranu svoje omiljene pozicije, napravili su spisak prednosti koje nosi.

So, here we go! Zašto Lifeguard…

– Mega bleja (kaže Đole BG office)

– Ko je gazda? – TI! Na bazenu si glavni/glavna

– Na drugim pozicijama, kada nema puno posla, čućeš od menadžera „be busy, be busy“ i moraćeš da briskaš nešto što već sija ili sl. Na bazenu je baš poenta da je stanje redovno i da posla nema.

– Kao spasilac verovatno ćeš se mnooogo više socializovati sa Amerima nego da radiš na nekim drugim pozicijama. Ako si iole pristupačan/na i druželjubiv/a, veoma lepo ćeš se družiti sa posetiocima i zaista osetiti američki način života. Kako su bazeni u zatvorenim naseljima i dolaze stalno isti ljudi, lako možeš sklopiti fina prijateljstva.

– Opet, ako se združiš sa ljudima – podeliće kolače i limunadu koju su poneli sa tobom, zvaće te na roštilj koji prave za prijatelje, u izlazak, na neku sportsku aktivnost, izlet kada imaš day off…

– Ako raširiš priču da tražiš dodatni posao – vrlo verovatno će se naći neko ko ima rođaka/prijatelja koji ima svoj biznis i kome te može preporučiti. To je onda već skoro završena priča, posao je tvoj 99%.

– Da razbiješ monotoniju letnjih dana, u dogovoru sa komšijama koji dolaze na bazen, možeš organizovati neka takmičenja ili zajedničke aktivnosti, partiju fudbala ili odbojke.

– Ako se lepo slažeš sa decom, možeš im pomoći da nauče da plivaju. Sigurno će roditelji to ceniti, možda i fino tipovati

– Svakog dana ćeš plivati i biti na suncu što će svakako valjati tvojoj formi i izgledu

– Bazeni su u finim kvartovima i sigurno ćeš uživati u mestu gde ćeš provesti leto

– Radni dan ćeš provesti u papučama i svakako se nećeš umoriti

– Program je u startu jeftiniji, satnica je dobra, a overtime čest

Ako ovo nisu dovoljno dobri razlozi da se odlučiš da budeš spasilac… Pozovi bilo koju od naših kancelarija, u svakoj ima bar jedan bivši lifeguard koji će imati milion razloga ZA i ni jedan protiv ove pozicije.

Komentari su zatvoreni

close icon